23948sdkhjf

Strejkeramt gærfabrik i gang igen

Mandag strejkede 41 medarbejdere på De Danske Gærfabrikker i protest mod ledelsens lønudspil, men i dag kører produktionen igen.
Mandag morgen valgte en gruppe medarbejdere midt i en lønforhandlingsproces overenskomststridigt at nedlægge arbejdet.

- Ledelsen har foreslået os en nulløsning på grundlønnen og en juleløn, som var afhængig af, om budgettet holder. Ledelsen har lige afleveret et budget, hvor de var 12 millioner kroner lavere end budgetteret. Derfor har gutterne sagt nej til aftalen, udtal tillidsmand Morten Jacobsen til Århus Stiftstidende.

Ledelsen håber på en hurtig løsning af konflikten og vil i øvrigt ikke midt i processen kommentere på lønforhold.

- Vi håber ikke at denne situation vil forsinke vores arbejde med at udvikle og effektivisere virksomheden og vores produktion således at vi fortsat kan konkurrere på de internationale markeder for fødevarer og forædlede ingredienser, lyder kommentaren fra administrerende direktør, Nicolai Jensen.

Han oplyser her til morgen, at de 41 3F-medarbejdere har genoptaget arbejdet, mens de videre forhandlinger er udskudt til efter påske. Samtidig understreger han, at arbejdsnedlæggelsen ikke får betydning for leverancerne af gær til hverken bagerier eller supermarkeder.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078