23948sdkhjf

B&O Play er åbnet i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn lægger som første lufthavn nogensinde ører og lokaler til den velkendte danske designvirksomhed Bang & Olufsens subbrand B&O PLAY. Den nye butik åbnede dørene onsdag lige før påske.
Henrik Lind, ejer af Bang & Olufsen butikken i Hellerup gennem 11 år, introducerer Bang og Olufsens hi-fi mærke B&O PLAY i Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn bliver dermed den første lufthavn, der forhandler det respekterede brand Bang & Olufsen. Bang & Olufsen sælges i mere end 100 lande over hele kloden.

- Det er vores ønske at imødekomme alle vores passagerers behov og tilbyde dem value for money i shopping centeret. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvad det indebærer, derfor arbejder vi målrettet mod at åbne forretninger for enhver smag med både stolte danske og store internationale brands. Vi er derfor meget glade for at byde et af vores lokale brands, B&O PLAY velkommen i Københavns Lufthavn, siger Lise Ryevad, Director, Airport Service.

Københavns Lufthavn med på beatet
- CPH er den førende gateway, der forbinder norden med resten af verden og det giver os et unikt og yderst tiltalende publikum i dynamiske og luksuriøse omgivelser. Vores produkter tilfører en perfekt kombination af teknologisk ekspertise og følelsesmæssig appel med meget nem brugervenlighed. Det er ren og skær sjov, der er forbundet med vores sortiment. B&O PLAY butikken er unikt designet til at gå ind i den rejsendes tankegang, skabe nysgerrighed, positivitet og energi, og mest af alt, en uforglemmelig oplevelse af deres interaktion med os i Københavns Lufthavn, udtaler Henrik Taudorf Lorensen, Corporate Vice President B&O PLAY.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078