23948sdkhjf

Danmarks største Sport 24 butik åbner i Bruun’s Galleri

Den 1. maj åbnes dørene for første gang i den nye Sport 24 butik i Bruun’s Galleri.
Meget passende, så er det samme dag, som direktør i Sport 24 Henrik Bruun kan fejre, at det er 30 år siden, han åbnede sin første sportsbutik i Skanderborg.

- Bruun’s Galleri er et attraktivt center med mange besøgende, derfor har jeg valgt at rykke ind her. Med den størrelse butik får vi for alvor mulighed for at ramme hele familien, så foruden at have fokus på det vi allerede er kendte for, nemlig løb og fodbold, så vil vi sætte fokus på hele familien fra de mindste børn til forældrene. Det gælder inden for den traditionelle sportsbeklædning og udstyr men også sportsmode, hvor vi vægter mærkevarer, forklarer Henrik Bruun, forud for åbningen.

Hele 1.300 m2 bliver fyldt med kvalitets sportsbeklædning, og Sport 24 kommer til at tilbyde kunderne stærke rabatordninger i deres kundeklub. Sport 24 startede op som Danmarks nye sportskæde i 2012, hvor 16 Intersport butikker skiftede navn til Sport 24, hvilket gav masser af nye muligheder.

- Sport 24 vil hurtigt blive integreret i kundernes bevidsthed, det er jeg ikke i tvivl om. Vi forsøger at skabe en profil her i Bruun’s Galleri, hvor mode og aktiv livsstil er i centrum, og det er jo præcis de samme nøgleord som konceptet bag Sport 24 bruger. Vi er et shoppingcenter i bevægelse, og det vil den nye store sportsforretning medvirke til, at det fortsætter, siger Claus Brændgaard, Center Manager i Bruun’s Galleri.

Åbningen af Danmarks største Sport 24 butik bliver fejret fredag den 1. maj med masser af attraktive åbningstilbud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094