23948sdkhjf

Marianne Dulong åbner i Lyngby Storcenter

Smykke-kæden Marianne Dulong åbnede en ny butik i Lyngby Storcenter den 24. april.
Torsdag d. 24. april indviede den danske smykkevirksomhed Marianne Dulong en ny concept store i Lyngby Storcenter.

Med åbningen af den nye butik ud mod Klampenborgvej bygger det populære smykkebrand bro mellem eksklusivt design fra eget værksted og en attraktiv kommerciel butiksplacering, hvor alle interesserede kan gå lige ind.

Tidløst design, kvalitet og kompromisløst håndværk har altid udgjort Marianne Dulongs DNA. Det samme har personlig rådgivning, og dette forår styrker den succesfulde smykkevirksomhed profilen med åbningen af en ny concept store i Lyngby Storcenter.

Med butikken har Marianne Dulong fået større rammer end tidligere og dermed øget mulighed for at iscenesætte det både klassiske, rå og glamourøse smykkeunivers. Flytningen markerer samtidig et stærkt ønske fra virksomhedens side om at være i tæt dialog med kunderne. Anja Camilla Alajdi, der er partner i Marianne Dulong, fortæller;

- Beliggenheden i Lyngby Storcenter har givet os et vindue ud mod en travl hverdag, hvor vi håber, at den åbne dør vil friste folk til at kigge indenfor, prøve vores smykker og tage imod rådgivningen fra vores dygtige personale. Der findes altid en anledning til at købe et smykke. Både de helt særlige som bryllup, barsel, fødselsdag og andre mærkedage, og så den personlige selvforkælelse. Med Marianne Dulong concept store vil vi gerne inspirere kvinder og mænd i alle aldre til at finde det ultimative smykke – til enhver lejlighed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157