23948sdkhjf

Irma.dk åbner online fiskebutik

Kunderne i Irma.dk får nu mulighed for at få leveret frisk fisk til døren, når Irma i dag åbner ny fiskebutik i samarbejde med Fiskehallen Gilleleje.
Irma.dk har indgået et samarbejde med Fiskehallen Gilleleje, der betyder, at kunderne tirsdag-lørdag kan vælge mellem 17 forskellige varianter af fisk i forskellige pakningsstørrelser.

Udvalget spænder fra kendte fisk som laks og rødspætter til de lidt mere specielle og fine fisk som pighvar og rødtunge. Udvalget vil også være præget af sæsoner, så man eksempelvis lige nu kan få stenbiderrogn og jomfruhummer. Udvalget vil løbende blive udvidet yderligere.

- Tidligere i år spurgte vi vores kunder, hvilke nye varer de savner på irma.dk, og her var frisk fisk en sikker nummer 1. Derfor er vi glade for, at det er lykkes at indgå en samarbejdsaftale med Fiskehallen Gilleleje, der er kendt for høj kvalitet, siger kommerciel direktør Jesper Wacherhausen, Irma.dk.

Irma.dk er Coops supermarked på nettet. Forretningen har i år en vækst på cirka 75 procent på levering af kvalitetsfødevarer i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Odense, Aarhus og en række større byer over hele Danmark 6 dage om ugen. Målet er en ca. 10-dobling af omsætningen over de kommende 4 år. Det skal blandt andet ske ved løbende udvidelse af sortimentet og antal byer, der leveres til.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094