23948sdkhjf

Elgiganten genåbner i Slagelse

Elgiganten i Slagelse åbner i ny moderne udgave den 1.maj. Den nye butik bliver et af Sydsjællands største elektronikvarehuse . 5-10 nye medarbejdere er desuden blevet ansat.
Når Elgiganten i Slagelse slår dørene op den 1. maj kl. 7 bliver det i en ny og moderne udgave med endnu større udvalg og endnu flottere udstilling.

Det moderniserede varehus på over 2.600 m2 kommer desuden til at rumme en helt ny køkkenafdeling med mærket Epoq. Der ansættes desuden yderligere 5-10 nye medarbejdere.

Varehuschef Leif Sønderstgård fortæller, at der bliver tale om et af Sydsjællands største elektronikvarehuse, der samtidig får en spritny afdeling med køkkener af mærket Epoq.

- Vores varehus her i Slagelse trængte til en opfriskning og modernisering, og resultatet er blevet i særklasse. Kunderne kan se frem til at træde ind i et moderne varehus, der samtidig rummer en funklende ny afdeling med vores køkkener af mærket Epoq. Jeg glæder mig meget til at vise varehuset frem med en masse gode tilbud på åbningsdagen den 1. maj, siger varehuschef Leif Sønderstgård.

Køkkener, større udvalg og mere miljøvenligt
Efter den indvendige ombygning er der også blevet plads til endnu flere produkter i varehuset, fortæller Leif Sønderstgård. Det drejer sig for eksempel om endnu s flere udstillede hvidevarer, fladskærme, computere og smartphones.

Klar til fremtiden
- Varehuset er klar til at gå ind i fremtiden på alle tænkelige måder, fortæller varehuschefen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187