23948sdkhjf

Nye ejere i Bianco Sko

Michelle Aldahl og Jan Hvid, der i forvejen ejer de to butikker i Aalborg, har købt Bianco butikken i Frederikshavn.
- Vi er glade og stolte af at have fået denne mulighed. Frederikshavn er virkelig en dejlig by med en super behagelig stemning i gågaden, udtaler Michelle Aldahl.

Det er fortsat Tina Hansen, der er butikschef og som varetager den daglige drift i butikken. Tina Hansen bor i Frederikshavn og arbejdede tidligere i Fona, men det sidste halve år har hun været i Bianco, så hun kender allerede butikslivet i byen rigtig godt.

- Som franchisetagere tror vi på, vi kan give en endnu større lokal tilpasning af vareudvalget og de generelle aktiviteter i butikken. Dette skyldes både, at vi har to andre butikker at trække varer fra, men også fordi vi i højere grad kan bruge kundernes ønsker og tilbagemeldinger, til at sikre det bedste vareudbud i butikken, siger Jan Hvid.

- I fremtiden vil vi fortsat lægge vægt på den personlige service, men vil også forsøge at gøre endnu flere tiltag for at gøre det spændende at komme i Bianco.

Eksempelvis vil der her til FREDERIKs aften den 2. maj være ølsmagning, samt lidt godt til ganen i butikken, slutter Tina Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11