23948sdkhjf

Lightyears indvier nyt domicil

En voksende kollektion og en voksende medarbejderstab giver behov for mere plads hos den Aarhus-baserede lampeproducent. Derfor rykker virksomheden nu ind i nye lokaler på Aarhus Havn.
Mange europæere, amerikanere og asiater kender i dag Caravaggio pendlen fra Lightyears. Denne bestseller er med tiden vokset til 39 lampevarianter fordelt over pendler samt bord-, gulv- og væglamper. Lige så vel som kollektionen er vokset, er medarbejderstaben også vokset. Derfor indvier Lightyears torsdag et nyt og meget større domicil på Dok 8000 i Århus Havn. Et område, der i de seneste år har undergået en rivende udvikling fra traditionel havnedrift til et spændende nicheområde indenfor design og mode. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Med udsigt over Århus Havn og bugt har Lightyears indtaget det gamle pakhus. En industriel, højloftet bygning med rå murstensmure og vinduespartier fra gulv til loft, der lader dagslyset oplyse de 800 m2.

I samarbejde med den århusbaserede indretningsarkitekt Sofie Ladefoged har Lightyears skabt et showroom med inspiration fra House N af den anerkendte japanske arkitekt Sou Fujimoto.

- Vi har igennem længere tid haft behov for større lokaler både for at give vores medarbejdere bedre vilkår, men også for at kunne servicere vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er stolte over at kunne hæve niveauet og vise kollektionen i disse flotte nye rammer, siger direktør Lars Østergaard Olsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187