23948sdkhjf

Coop inviterer til debat om bedre mad

”Mad er meningen” Under denne overskrift har Coop onsdag den 7. maj inviteret den danske fødevarebranche til ”landets største debat om bedre mad i dagligvarehandelen og på de danske middagsborde”.
Med arrangementet sætter Coop den 7. maj de første konkrete handlinger bag de visioner, som virksomhedens topchef Peter Høgsted har udstukket. Målet er kort sagt at gøre op med en detailhandel, som med direktørens ord er kedelig og fantasiløs og kun fokuserer på pris.

- I Coop har vi en vision om at sætte det gode måltid, den gode vare og de gode valg på dagsordenen. Det kræver en indsats fra mange sider. Derfor ønsker vi at involvere så mange som muligt og indlede en folkelig debat, der forhåbentlig kan brede sig og være med til at ændre vores fælles madkultur de kommende år, siger fooddirektør Jens Visholm, Coop.

På konferencen løfter han sløret for Coops nye store forbrugeranalyse og fremlægger oplæg til Coops vision for bedre mad.

Der vil komme peptalks fra blandt andre:
• Fødevareminister Dan Jørgensen
• Sundhedsformidleren Christian Bitz
• Forsker ved Aalborg Universitet Johannes Andersen
• Direktør for Dyrenes Beskyttelse Britta Riis
• Direktør i Landbrug & Fødevarer Susie Stærk Ekstrand
• Direktør Birgitte Escherich, stifter af Præstø Madmarked.

I salen er der leverandører til Coop, interesseorganisationer og ildsjæle inden for dansk gastronomi, som skal deltage i dagens debat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126