23948sdkhjf

Onlineboghandel lancerer specialrabat for kvinder

Den danske e-boghandel Riidr.com har lanceret et nyt koncept. Det nye koncept hedder Bella Bøger, og et udvalg af bøger kan købes med specialrabat for kvinder.
Brugerfladen er designet og farvelagt til at imødegå kønnets indkøbsmønstre og rummer forskellige specialrabatter på kendte titler.

Det er blandt andet muligt at spare 33 % på ”Bridget Jones’ dagbog”, eller få 38 % rabat på den biografiske bog ”Jeg er Malala” fra JP/Politikens Forlag.

- De fire oprindelige stiftere af vores firma kommer fra Amager, hvorfor vi i sympati med dommen over hotel Bella Sky har udvalgt dette navn. Langt størstedelen af vores kunder er kvinder, så hvorfor ikke give de trofaste kunder lidt ekstra service? Samtidig fandt vi det interessant at afprøve en anderledes brugerflade til målgruppen i vor danske shop, fortæller salgsdirektør Anders Breinholst.


Bella Bøger rummer blandt andet også e-bøger inden for den mere erotiske læsegenre som f.eks. Fifty Shades of Grey samt opskriftsbøger, kriminalromaner og forskellig skønlitteratur. Til en start er der tale om e-bøger, men Riidr vil ikke afvise, at lydbøger også kan komme på tale:

- Kun 10-20 % af vores omsætning stammer fra salg af lydbøger, men markedet ser ud til at vokse, hvorfor denne mulighed ikke kan udelukkes. Vi er til for at hjælpe vores kunder og er kendt for jævnligt at afprøve nye løsninger rent teknisk og designmæssigt, siger Anders Breinholst, der gerne ser Bella Bøger blive e-bøgernes svar på sushi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094