23948sdkhjf

Butikkerne oplever igen flere røverier

Efter flere års fald i røverier steg mængden af røverier i 2013. Stigningen fortsætter i 2014 i butikkerne, mens servicestationerne slipper.
212 butikker fik i årets første kvartal uønsket besøg af en eller flere røvere. Det er en stigning på 13 pct. i forhold til den samme periode i 2013, da antallet var 188. Det skriver Dansk Handelsblad.

Det viser nye tal, som Rigspolitiets afdeling for Koncernstyring, Strategi og Udvikling har trukket for Dansk Handelsblad. I samme periode er der sket en halvering af mængden af røverier mod servicestationer fra 28 til 14.

- Det er bekymrende, at antallet af røverier i butikkerne stiger igen, selv om vi hele tiden har fokus på rø-verier og er i løbende dialog med både politi og detailhandel om, hvordan vi hindrer dem. Men det er tydeligt, at der sker en glidning i, hvor røverierne sker alt efter hvor meget virksomhederne sikrer sig. Servicestationerne har måttet ofre mange penge på sikring, og nu falder røverierne der, siger procesdirektør i Dansk Erhverv, advokat Lars Alexander Borke.

Læs mere i Dansk Handelsblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063