23948sdkhjf

Pandora i massiv fremgang

Smykkeselskabet Pandora løfter forventningerne til årets salg efter et stærkt første kvartal.
Det danske smykkefirma Pandora har solgt 29,5 pct. mere i første kvartal sammenlignet med samme periode sidste år. Det oplyser Pandora i en selskabsmeddelelse.

Pandora omsatte for 2.592 millioner kroner i første kvartal 2014. Pandora har især oplevet en god modtagelse af deres nye kollektioner.

- Det glæder os, at vi med en vækst i omsætningen på 30% i 1. kvartal fortsætter de gode takter i 2014. Vi har oplevet fremgang i alle regionerne med tocifrede vækstrater, primært drevet af vækst i det direkte sammenlignelige salg, som var positivt påvirket af en god modtagelse af alle vores nye kollektioner, samt opfyldning af lagre som følge af et succesfuldt julesalg i 2013. Vores opjustering af forventningerne til omsætningen afspejler udviklingen i kvartalet, men også en forventning om at væksten i resten af året vil være mere moderat, udtaler adm. direktør Allan Leighton.

Flere nye butikker
Pandora meddeler samtidig, at de har planer om at fortsætte udvidelsen af butiksnetværket.

Ledelsen siger nu, at man nu forventer at tilføje mere end 225 nye konceptbutikker i 2014, mod tidligere forventet mere end 175.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078