23948sdkhjf

Tre danske designere nomineret til designpris

Tre udvalgte danske brands er i år blevet nomineret til Alt for damernes designpris ”Guldknap”. De nominerede får hver en pop-up shop i Magasin i uge 35.
I år kan læserne være med til at bestemme hvem der skal løbe med designprisen. Der kan stemmes på tre udvalgte danske brands fra den 13. maj til og med den 26. juni.

De nominerede er:
Custommade
Designers Remix
Stella Nova

- Vi synes, at de tre designere er der nu, hvor de er allerbedst. De har ikke på noget tidspunkt lavet noget, der stod skarpere end det, de laver nu. Vi er fuldstændig forelskede i alle tre kollektioner, udtaler moderedaktør Line Hindsgaul om valget af de nominerede.

Mere end 50 forhandlere af de nominerede brands har modtaget materiale, der indeholder hangtags med instagram-konkurrencer, goodiebags til de hurtigste og stickers til at markere, at de forhandler en eller flere af de nominerede.

Pop-up shop i Magasin
Det hele rundes af med pop-up-shops i Magasin i Aarhus, Odense og København i uge 35, hvor ALT for damernes moderedaktion har fremhævet 12 styles fra hver af kollektionerne, for også på denne måde at supportere salget af de nominerede.

- Det giver mening, at læserne også har indflydelse på, hvilket modebrand der i år skal have vores Guldknap. Det er jo læserne, der er ude i butikkerne, og det er dem, der køber tøjet, så vi synes egentlig, det er deres stemme, der skal høres, frem for vores. Vi vil gerne være i øjenhøjde med læserne og høre deres mening både om mode og om rigtigt mange andre ting, udtaler chefredaktør Tina Nikolaisen om baggrunden for det nye koncept.

Slutbrugerne skal træffe valget
Så nu handler det for de nominerede også om at involvere kunder, egne butikker, forhandlere og følgere på nyhedsbreve og sociale medier, da det er slutbrugerne, der i sidste ende træffer valget om årets Guldknap.

Først til selve Guldknap-showet den 26. august finder presse, forbrugere og brands ud af, hvem der er årets vinder, når ALT for damernes modeteam styler modelindgangene med A/W14 kollektionen fra hver af de nominerede, for derefter at afsløre, hvem der har fået flest stemmer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125