23948sdkhjf

Din Tøjmand fejrer far i den gode sags tjeneste

Din Tøjmand samler i anledningen af Fars Dag ind til organisationen ”Familier med kræftramte børn”.
Det er god stil at støtte en god sag. Og Fars Dag er en oplagt anledning til at samle penge ind til et godt formål. Fra den 25. maj og frem til den 1. juni holder Din Tøjmand Auktion Fars Dag – på nettet og i butikkerne.

På vores hjemmeside og på Lauritz.com kan du byde på 30 lækre sæt tøj. Og i butikkerne landet over, vil man kunne byde på et gavekort til en værdi af kr. 2.000. Pengene går ubeskåret til organisationen ‘Familier med kræftramte børn’.

Fars Dag den 5. juni, er også Grundlovsdag og måske en af grundene til, at vi overser dagen. Modsat Mors Dag! Men hvorfor ikke også forkæle far? Give ham lidt opmærksomhed. Derfor slår Din Tøjmand nu et slag for Fars Dag.

- Vi kunne i realiteten ’bare’ køre en kampagne på vores mange gode gaveideer. Men vi søgte at give kampagnen mere indhold. Et formål, hvor både vi selv og vores kunder kunne tage ansvar. Derfor valgte vi at afholde en auktion og støtte ‘Familier med kræftramte børn’. Uanset, hvor meget folk byder, donerer vi mindst kr. 100.000 til organisationen, siger Anders Vedel, adm. direktør hos Din Tøjmand.

Giv et bud på nettet eller i butikken
Hvert sæt tøj har en værdi af ca. kr. 5.000. Man bestemmer selv, hvor meget man vil byde. Alle auktionsvindere får tilsendt et værdibevis på varerne, der kan byttes til tøj i den rigtige strørrelse hos den lokale Din Tøjmand butik.

I den lokale Din Tøjmand kan man byde på et gavekort til en værdi af kr. 2.000. Her giver man et bud i en dertil indrettet boks, på ægte ’silent auction’ manér. Auktionsvinderne i butikkerne vælger selv, hvad gavekortet skal bruges til i in Tøjmand.

Både hyggeligt og seriøst
- Det er spændende at kunne gennemføre en indsats på tværs af webshoppen og de lokale butikker. Og vi glæder os over, at have mønstret nogle engagerede samarbejdspartnere. Det er en hyggeligt event med et seriøst formål. En perfekt kombination. Nu håber vi bare, at det også bliver en succes, så vi kan give en ordentlig portion penge videre, afslutter Anders Vedel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265