23948sdkhjf

Ticket to Heaven tilpasser forretningen

Skuffende underskud hos børnetøjsvirksomheden Ticket to Heaven i 2013 – Nu skal forretningen finjusteres og tilpasses markedet.
Det er et svigtende salg og afviklingen af produktionen i Kina, der er årsag til det skuffende underskud hos Ticket to Heaven i 2013. Nu skal udvidelse af kreditten, nedbringelse af omkostningerne og ændringer i varesortimentet bringe virksomheden tilbage på ret køl, skriver Dansk Mode & Textil.

Varm vinter koster
Regnskabsåret 2013 endte med et minus på bundlinjen før skat på 7,4 mio. kr. hvilket er et fald fra et lille overskud i 2012 på 0,1 mio. kr.

Resultatet af den ordinære primære drift er et minus på 4,0 mio. kr. hvilket lå på 0,8 mio. kr. i 2012. Bruttoresultatet landede på 15,7 mio. kr., hvilket er fem millioner færre end året før.

Tilbagegangen skyldes nedgangen i salget af overtøj på grund af en usædvanlig varm vinter i 2013 og lukningen af virksomhedens produktion i Kina, fortæller adm. direktør Claus Juul.

Nye tiltag
Nu skal Claus Juul bringe overskud tilbage på bundlinjen, og det skal ske ved blandt andet at udvide kreditten med en forsikring af eksportkreditten, da op mod 80% af virksomhedens omsætning stammer fra eksport.

Samtidig skal forretningen tilpasses hele vejen rundt, lige fra personale og husleje over virksomhedens biler til leverandørleddet. Ændringer i varesortimentet skal også være med til at løfte salget – kollektionerne skal være smallere samtidig med at nogle af priserne sænkes.

- Der er ingen grund til at vi kun skal lave flyverdragter der alle sammen koster 1.500 kr. i udsalgspris. Nu sænker vi priserne på nogle af dragterne til 999 kr. og på sigt er det muligt, vi går endnu længere ned, siger Claus Juul.

Han forvente at at opleve vækst i både omsætning, indtjening og likviditet i 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079