23948sdkhjf

Ny kædedirektør ændrer ledelsen i SuperBrugsen

SuperBrugsens nye kædedirektør Kenneth Pedersen har en ny ledelse klar.
Som ny kommerciel direktør er udnævnt den hidtidige marketingchef Jeff Salter, og som ny salgsdirektør er udnævnt kædens hidtidige driftschef Mikkel Karlsson.

- Det er en fornøjelse at komme til en kæde, hvor der er så stor en pulje af talent, at vi kan rekruttere internt, og dermed sikre den kontinuitet, som jeg mener, er meget vigtig for SuperBrugsen, siger Kenneth Pedersen.

Kædens hidtidige salgs- og sortimentsdirektør Brian Seemann forlader kæden for at blive landedirektør for Netto Danmark.

- Brian har ydet et godt bidrag til SuperBrugsens succes de seneste år. Derfor er det også med blandede følelser, vi siger farvel. For på den ene side er vi kede af at sige farvel til ham. Men på den anden side er vi også stolte over at være med til at udvikle topchefer, som konkurrenter gerne vil have fat på, siger koncerndirektør Michael Løve, Coop.

Michael Løve stopper selv som kædedirektør for SuperBrugsen med udgangen af denne måned for at koncentrere sig om jobbet som koncerndirektør med ansvar for alle Coops 5 kæder.

Den nye organisation træder i kraft pr. 1. juni.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11