23948sdkhjf

Lokal pylon-strid ender med "nej tak" fra byråd

Gennem flere måneder har en strid i fynske Nyborg stået på. På den ene side vil Coop gerne have lov til at opsætte en seks meter høj pylon nær deres SuperBrugsen, der for nyligt blev omdannet fra en Kvickly.

På den anden side mener kritikerne blandt andet, at det vil gå ud over et gammelt egetræ nær pylonen. Ligeledes har konkurrenterne fra Salling Group været ude at sige, at hvis SuperBrugsen får lov, så vil den nærtliggende Netto også have lov.

Og selvom embedsmændene egentligt havde givet grønt lys til opsættelse af pylonen, men den kunne byrådet ikke gå med til. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Grundlæggende så er der i Nyborg en skiltepolitik, der ikke giver plads til seks meter høje pyloner, men den ville embedsværket give dispensation fra. Det lykkedes dog ikke, og til Fyens Stiftstidende understreger formand for kommunen Teknik- og miljøudvalg, Søren Svendsen, at de altså ikke ville dispensere.

- Vi har ikke været enige fra starten. Men vi er nået til enighed om, at vi følger vores skiltepolitik og ikke giver dispensation. Coop kan få de fire meter, der falder inden for rammerne af de regler, der  er på området, og så må vi se, hvad Coop siger til det, siger Søren Svendsen til avisen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205