23948sdkhjf

Click Foto åbner stor forretning i Grønnegade i Sæby

Click Foto åbner på Grønnegade 17 i Sæby, og Henrik "Click" Christensen ser frem til at vise kunderne den nye butik.
Grønnegade 17 har stået ledig i knap otte måneder - men nu er det slut.

Henrik ”Click” Christensen er godt i gang med at flytte ind - og han glæder sig til at publikum kommer ind og ser, hvad den ny forretning kan byde på.

- Jeg er så overbevist om, at det kommer til at gå godt hér, at jeg har købt bygningen. Vi får fem gange så meget plads hér - sammenlignet med ”Click” omme i Vestergade. Med andre ord 398 kvm. ialt. Så er vi også fri for at stå på nakken af hinanden, siger Henrik Christensen.

Han indrømmer, at fotobranchen har været hårdt presset i krise-årene.

- Ja, men det skyldes også, at folk køber mange ting på internettet. Og det kan man også sagtens, hvis man ikke har brug for råd, vejledning og service. Men er du i tvivl, er der jo ikke lige frem hjælp at hente på nettet. Derfor tror vi på, at vi vil kunne overhale nettet med vores grundige kundeservice. Ud over masser af kvalitetsprodukter vil vores kunder få råd og vejledning, og vi vil gøre en masse ud af at give folk forudsætningerne for at kunne gøre noget ud af deres fotografering. Uanset om kunderne skal købe et lille lommekamera eller investere i et stort fotoudstyr, siger Henrik Christensen.

Hans forretning har i dag fem fastansatte - samt en ung pige, der går til hånde nogle timer om ugen.

De mange vinduer giver rige udstillingsmuligheder. Og forretningen har en trykmaskine til bannere i op til 30 meters længde - ligesom der kan trykkes motiver på t-shirts, madkasser, posters og trøjer.

- Vi bliver Danmarks største fotospecialbutik - det er jeg ikke bange for at sige. Og så ligger vi flot i gågademiljøet - lige i centrum af Sæby, fortæller han.

FOF har netop kontaktet Click Foto og indgået et samarbejde.

- Det er meget spændende. Og fra efteråret vil vi holde fotokurser for både begyndere og øvede. Og alle kan være med - uanset om du er til håndholdt kamera eller professionelt udstyr, slutter Henrik Christensen.

Forretningen åbner søndag den 1. juni kl. 11 - og de første 14. dage kan alle i Frederikshavn Kommune få taget et gratis portrætfoto - og få et 13 x 18 billede gratis med.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094