23948sdkhjf

Salling klar med ny direktør

Stormagasinet Salling har fundet sin nye direktør. Det bliver den Aarhusiansk kulturspids Marianne Bedsted, som bliver ny direktør i Salling pr. 1. oktober.
Sallings nye direktør bliver den 47-årige Marianne Bedsted, som de sidste fem år har været direktør for Musikhuset Aarhus.

Den 1. oktober skifter hun scenegulvet ud til fordel for de bonede salgsgulve i stormagasinerne, og samtidig kommer hun til at stå i spidsen for Franchise Divisionen, som driver Dansk Supermarkeds samarbejdsaftaler med kaffekæden Starbucks og burgerkæden Carl’s Jr.

Marianne Bedsted har været direktør for Musikhuset i Aarhus siden 2009 og kommer med massiv ledelseserfaring og imponerende økonomiske resultater i bagagen. Siden sin tiltrædelse i Musikhuset har Marianne Bedsted vendt underskud til overskud i flere år i træk, og sidste år leverede hun og kollegerne et rekordoverskud. Dansk Supermarkeds administrerende direktør Per Bank var ikke et sekund i tvivl om, at Marianne Bedsted ville være den rigtige til at føre Salling videre.

- Marianne kommer med et smittende drive og passion for ledelse, forretning og god service. Hun har en skarp tilgang til forretning og har ved flere lejligheder bevist, at hun kan skabe resultater i både politisk ledede organisationer og i store koncerner. Jeg er helt sikker på, at hun vil fortsætte den positive udvikling i stormagasinerne, som på mange måder er Dansk Supermarkeds vugge, siger Per Bank.

De store udfordringer og kulturen trækker
Marianne Bedsted havde ikke planer om et karriereskifte, da hun blev kontaktet om direktørjobbet i Salling. Men hun kunne ikke stå for de udfordringer, hun blev stillet i udsigt: Ansvaret for de to stormagasiner i hhv. Aarhus og Aalborg og for franchisesamarbejdet med de to amerikanske superbrands; kaffekæden Starbucks og burgerrestauranterne Carl’s Jr., som Dansk Supermarked har eksklusivaftaler med. Samlet set får hun ansvaret for 1370 medarbejdere, og det er fristende udfordringer for Marianne Bedsted, men der er også noget med kultur:

- Jeg kommer jo fra en markant kulturinstitution, og nu rejser jeg til en virksomhed, der selv gennem mere end 100 år har været bannerfører for en stærk og driftig kultur. Ud over kultur og historie så ser jeg også masser af potentiale og udviklingsmuligheder, som jeg glæder mig til at give mig i kast med, siger hun.

Ud over at være direktør for Musikhuset Aarhus, så har Marianne Bedsted bestredet direktørstillinger i hotelbranchen i 20 år. Hun har blandt andet været direktør for Torvehallerne i Vejle, Scandic Bygholm Park Horsens, Scandic hotellerne i Aarhus og HR direktør for Scandic og Hilton i Danmark. Men nu gælder det detailbranchen, som hun ser frem til at prøve kræfter med.

- Man kan drage mange paralleller mellem hotelbranchen og detailhandel. Jeg har brugt hele mit liv på at arbejde med service, ledelse og mennesker, og den erfaring vil komme mig til gode i mit nye job, som jeg glæder mig vanvittigt til at begynde på, siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11