23948sdkhjf

Elgiganten i Næstved klar til åbningsfest

Torsdag den 19. juni slår Elgiganten på Vestergårdsvej 4 dørene op til en kæmpe åbningsfest i et moderniseret og opfrisket varehus.
Varehuschef Ronni Gylden fortæller, at der bliver tale om Sydsjællands største elektronikvarehus, der samtidig får en spritny afdeling med køkkener af mærket Epoq. Det skriver Elgiganten i en pressemeddelelse.

- Vores varehus her i Næstved trængte til en opfriskning og modernisering, og resultatet er blevet i særklasse. Kunderne kan se frem til at træde ind i et moderne varehus, der samtidig rummer en funklende ny afdeling med vores køkkener af mærket Epoq. Jeg glæder mig meget til at vise varehuset frem med en masse gode tilbud på åbningsdagen torsdag d. 19. juni, siger varehuschef Ronni Gylden.

Et moderne varehus
Efter den indvendige ombygning er der også blevet plads til endnu flere produkter i varehuset, fortæller Ronni Gylden. Det drejer sig for eksempel om endnu flere udstillede hvidevarer, fladskærme, computere og smartphones.

- Det har været et stort ønske at få et moderne varehus i Næstved til glæde for både kunder og medarbejdere. Det har vi nu, og jeg er ikke i tvivl om, at kunderne vil sætte pris på forbedringerne. Jeg tror meget på, at gode indkøbsoplevelser skabes af stort udvalg, lave priser og god vejledning i vores inspirerende omgivelser, siger Ronni Gylden, varehuschef i Elgiganten Næstved.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094