23948sdkhjf

God efterspørgsel efter butikkerne i gågaderne i Aalborg

Colliers har netop formidlet udlejningen af butik på Gravensgade 1 B til tøjkæde. Og der var god efterspørgsel efter lejemålet, som er på 183 m².
- Vi oplever generelt stor efterspørgsel efter de lokaler, vi udbyder på gågaderne i Aalborg – faktisk har vi p.t. udsolgt af butikslejemål på gågaderne i Aalborg, siger ejendomsmægler Nils Gadensgaard, som har formidlet udlejningen til tøjkæden.

- Selvom tomgangen på landsplan for butikker er målt til godt 6 %, er tomgangen meget varierende, og der er næsten ingen tomgang på primære placeringer, mens der er noget højere tomgang på sekundære placeringer, tilføjer han.

Nils Gadensgaard håber snart at få flere butikslokaler på gågaderne Algade, Bredgade, Gravensgade og Bispensgade at arbejde med, da han er i kontakt med flere landsdækkende kædebutikker, som søger efter gode placeringer i Aalborg:

- Selvom der er lav tomgang på de bedste placeringer, er der jo stadig omrokeringer, hvor butikkerne flytter til mere optimale placeringer. De seneste tal for forbrugertillid er ret pæne – og det giver optimisme hos butikskæderne, som gerne vil sikre sig de bedste lokaler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078