23948sdkhjf

Krisen er afskaffet hos Invita Odense

Øget omsætning, ansættelse af mere personale og brugerundersøgelser helt i top har gjort, at indehaveren af Invita Køkkener i Odense, Erling Pedersen, nu for alvor tror på, at den økonomiske krise er ved at være et overstået kapitel.
- Hos os er den i hvert fald afskaffet, fastslår Erling Pedersen i en meddelelse.

Da Danmarks Statistik for nylig kunne berette, at 9000 flere personer er kommet i arbejde i årets første kvartal, og at danskerne nu igen er begyndt at tro på en økonomisk bedre fremtid, så var det en melding, der ikke overraskede indehaveren af Invita Køkkener i Odense, Erling Pedersen.

- Det var selvfølgelig en positiv melding, men vi har nu her hos os igennem længere tid kunnet fornemme, at tingene er begyndt at gå den rigtige vej. Hos os eksisterer krisen ikke længere, siger Erling Pedersen og fortsætter:

Mere salg og mere personale
- Vi har simpelthen oplevet en fremgang i salget på over 20 procent, og som en positiv konsekvens af det, har vi kunnet udvide staben af medarbejdere, så vi i dag er helt oppe på 8 sælgere. Og vi kan mærke det er en udvikling, der vil fortsætte, siger Erling Pedersen, der har drevet Invita-butikken tæt på Rosengårdscentret siden 1998.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078