23948sdkhjf

Nyt millionunderskud hos Daells Bolighus

De fem varehuse har i 2013 givet et samlet tab på 23 mio. kr., og ledelsen forudser en fortsat vanskelig udvikling.
Daells Bolighus har haft det svært under krisen, og det nyligt offentliggjorte 2013-regnskab er det sjette i træk med røde tal på bundlinjen. Underskuddet på 23 mio. kr. efter skat bringer det samlede tab siden 2008 op på 93,3 mio. kr.

- Det forventes, efter de forudsætninger ledelsen anser for sandsynlige og realistiske, en fortsat vanskelig udvikling i selskabet. Årets resultat er fortsat negativt påvirket af den generelle økonomiske afmatning og den deraf afledte skærpede konkurrence i branchen, skriver Daells Bolighus i sin ledelsesberetning, hvor årets resultat betegnes som utilfredsstillende.

Daells Bolighus har butikker i Glostrup, Hillerød, Holbæk, Odense og Kolding. Virksomheden er 100 pct. ejet af Harald Nyborg-koncernen, som er kommet ud af 2013 med et resultat på 66,3 mio. kr. efter skat. Det er lavprisbyggemarkederne Harald Nyborg og Jem & Fix i Danmark, der skaber indtjeningen, mens butikskæderne i Sverige, kildevandsvirksomheden Danish Bottling Company og altså Daells Bolighus belaster regnskabet ”i ikke uvæsentlig grad”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143