23948sdkhjf

Moss Copenhagen barsler med nyt koncept og flagship store

Senere på året åbner Moss Copenhagen en ca. 1.500 m² stor flagship store i ejendommen på Højbro Plads 4/Læderstræde 1-3, hvor Miljøministeriet tidligere var domicillejer.
Det oplyser Barfoed Group, som for få måneder siden igangsatte udviklingen af ejendommen Højbro Plads 4 / Læderstræde 1-3 på 6.000 m².

Der var stor interesse også internationalt på denne placering, også fra store udenlandske kæder. Barfoed Group er godt tilfreds med, at Moss Copenhagen åbner i ejendommen.

- Udviklingen af en så stor og omfattende ejendom, er en krævende men også meget spændende opgave, og derfor er vi naturligvis meget stolte og tilfredse med, at koncernen så tidligt i forløbet har udført en udlejning af de samlede erhvervsarealer i ejendommen, og Moss Copenhagen er den rigtige lejer til denne markante placering, som vi glæder os meget til at samarbejde med. De kommer til at tilføre Højbro Plads en endnu hurtigere og større udvikling og med et butikskoncept i den klasse, så kan Københavnerne og de mange turister godt begynde at glæde sig – det bliver helt unikt, udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed.

Nyt Moss Copenhagen koncept
Mens Barfoed Group arbejder med at gøre flagship butikken klar, arbejder Moss Copenhagen på at udvide deres koncept.

– Moss Copenhagen glæder sig til at overraske deres kunder med helt nye tiltag, bedre service, større udvalg og en helt ny MOSS oplevelse når de slår dørene op til deres nye flagship store ultimo 2014, lyder det i meddelelsen fra Barfoed Group.

Udviklingen og ombygningen af ejendommen forventes færdiggjort 15. november 2014, hvor erhvervsdelen er klar til indflytning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094