23948sdkhjf

Stjal designermøbler for 850.000 kroner

Et ungt par i tyverne blev mandag idømt henholdsvis 2 og 1½ års fængsel for omfattende indbrud og hæleri. Politiet har nu rettet fokus mod aftagerne.
Ved en ransagning af et lagerrum i Vejle konfiskerede Sydøstjyllands Politi i maj designermøbler for over 850.000 kr.

Nu er de to gerningsmænd – 25-årige Steffen Christensen og 20-årige Amalie Dyssekilde – blevet idømt henholdsvis 2 og 1½ års fængsel. Det skriver Horsens Folkeblad.

Der er tale om en lang række forskellige designermøbler, som er stjålet ved private indbrud i Østjylland. To mænd på 23 år har også tidligere været anholdt i sagen. De er fortsat sigtet for hæleri, og sagerne ventes for retten i efteråret.

Jagten på hælere er gået ind
Sydøstjyllands Politi efterforsker fortsat i sagen og skal blandt andet rejse sager mod de mange aftagere af stjålne varer.

- Vi mener, at vi har styr på kredsen af købere, som kan dømmes for hæleri. En del af dem har vi talt med, mens andre kan forvente at få besøg af politiet snarest, siger anklager Jannie Lillienskjold fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

I nogle af disse sager er man i omfang langt ude over det niveau, som normalt giver bødestraf. Blandt andet vil to af hælerne blive tiltalt for at have aftaget møbler for henholdsvis 150.000 og 142.000 kr. Disse personer kan se frem til fængselsstraf. Politiet forventer ifølge avisen at kunne rejse sager mod en del aftagere i løbet af sommeren.

De to dømte modtog dommen og blev sendt direkte til afsoning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078