23948sdkhjf

Kæmpe ombygning af Rosengårdcentret skudt i gang

Danmarks næststørste butikscenter, Rosengårdcentret, har netop påbegyndt den mest ambitiøse ombygning i centrets historie. Centret i Odense skal ombygges for 120 mio. kr.
Rosengårdcentret, som ligger i Odense, åbnede i 1971 og omfatter et samlet udlejningsareal på 100.000 m² fordelt på ca. 160 butikker. I forbindelse med en ombygning af den tidligere Kvickly omdannes 10.000 m² udlejningsareal til 32 nye butikker med fokus på international mode. Den samlede investeringsvolumen overstiger 120 millioner kr. Lige siden åbningen har Rosengårdcentret været den mest eftertragtede shopping destination på Fyn.

Da ECE European Prime Shopping Centre Fund (ECE Fonden) trådte ind på det danske marked med opkøbet af Rosengårdcentret og efterfølgende solgte en andel på 25% til ATP Ejendomme i november 2013, var det med den klare hensigt at investere i ombygning, renovering og modernisering af butikscentret. Byggetilladelsen hertil blev givet i december 2013 og ombygningen, som er planlagt til at være færdig i marts 2015, er nu sat igang.

Forenede styrker
En del af det samlede omstruktureringskoncept for Rosengårdcentret er ombygningen af den tidligere Kvickly, der omdannes til butikker med et samlet udlejningsareal på 10.000 m². Deruover lanceres den nye ”Lilla Gade”, som kommer til at ligge helt på linje med centrets samlede farvekoncept.

I forbindelse med den gennemgribende omstrukturering ændres vejføringen i centret samtidig med at lofthøjden justeres, ovenlys bliver installeret og et helt nyt designkoncept bliver introduceret.

Internationalt branding koncept
Ud over Lilla Gade vil også de øvrige dele af butikscentret undergå modernisering. Brandingkonceptet er skræddersyet til Rosengårdcentret og inkluderer f.eks. loungeområder og specialdesignede tapeter til hele centret med motiver inspireret af H.C. Andersens eventyr. Store Torv bliver til “Rosengården”, og vil fremtidig være centrets centrale plads og mødested, og nye tiltag giver kunderne en fornemmelse af at befinde sig på en rigtig markedsplads.

De nuværende store søjler omdannes til store træ-lignende figurer, hvis grene breder sig ud under loftet. Desuden vil træer og træbænke tilføre et naturligt udtryk, hvilke vil blive opstillet på pladsen for at skabe flere hvilepladser til kunderne.

Introduceringen af den nye Lilla Gade er en reaktion på kundernes ønske om flere internationale modekæder i centret.

- Vi har allerede lavet lejeaftaler for flere af de nye lejemål, og vi holder fortsat øjnene åbne for nye og spændende koncepter og mærker, siger Christian Wulff, som er ansvarlig for udlejning i Rosengårdcentret.

- I vores arbejde nyder vi stor gavn af ECE´s erfaringer og deres forbindelse til de store internationale kæder, samt den know-how det lokale danske team har, når det kommer til regionale og nationale lejere. Vi er overbeviste om, at en bredere og støre vifte af mærker i Rosengårdcentret vil tiltrække flere og nye kunder fra hele Fyn, som vil besøge det nyrenoverede og repositionerede center, siger Christian Wulff.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094