23948sdkhjf

Sofakompagniet satser på udlandet

På bare to år har designportalen Sofakompagniet bidt sig fast i det danske marked. Nu skruer sofaportalen op for eksportplanerne.
Den otte mand store virksomhed har siden 2012 solgt sofaer til privatpersoner over internettet. Nu er de klar til at erobre nye lande. Det skriver Børsen.

- Vi gør indtog i Norge og Sverige i løbet af efteråret, og derefter gælder det Polen og Sydafrika. Tyskland er ikke helt på plads endnu, men planen er, at vi skal derind omkring årsskiftet, siger Christian Rudolph

Sammen med konen, Cathrine Rudolph, driver Christian Rudolph Sofakompagniet.

Afvisninger blev begyndelsen
Afvisninger fra en indkøber hos Ilva of Idémøbler fik parret til at gå egne veje. Dermed blev grundstenen lagt for Sofakompagniet.

Sofakompagniet kom ud af 2013 med en bruttofortjeneste på 2,9 mio. kr., mens overskuddet landede på 1,8 mio. efter skat. Christian Rudolph udtaler, at de i 2014 kan se på halvårsregnskabet, at det allerede har overgået det fra sidste år.

Sofakompagniets ambition er, at de inden august 2015 er til stede i mindst ti lande. Det skal ifølge Christian Rudolph ske gennem organisk vækst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094