23948sdkhjf

16.000 danskere bragte Imerco i knæ

Danskere i vasepanik skabte store tekniske problemer på Imercos webshop mandag. Kunder fik blandt andet adgang til andres profiler, når de forsøgte at logge ind.
Isenkræmmeren Imerco blev bragt i knæ, da flere jubilæumsvaser fra Kähler blev sat til salg mandag. Det skriver version2.dk.

Kunder oplevede, at de blev logget ind på andres profiler på webshoppen.

- Det er ubehageligt. Jeg ved jo, at hvis jeg ryger ind på en anden persons konto, når jeg tror, jeg logger på min egen, så er der jo også andre, der kan risikere at logge ind på det, de tror, er deres konto, og så lige pludseligt se mine oplysninger, lyder det fra kunden Lisbeth Sillesen, der ikke tidligere har købt noget på Imercos hjemmeside.

16.000 ville købe vasen på samme tid
På Facebook skrev Imerco, at efterspørgslen på jubilæumsvasen var stor og at man arbejde på højtryk for at forbedre den tekniske situation på webshoppen.

Imerco kunne også fortælle, at hele 16.000 danskere havde forsøgt at købe den populære vase på samme tid mandag.

Imerco har dog ikke givet nogen forklaring på, hvorfor kunderne fik adgang til andres profiler, når de forsøgte at købe vasen.

Originalartikel: http://www.version2.dk/artikel/vasepanik-kunder-fik-adgang-til-fremmede-konti-paa-imercos-hjemmeside-68337
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281