23948sdkhjf

Stark fylder 10 år

Det er ikke kun tilbud og stærke priser, der skal trække folk til STARK’s fødselsdagsfest i Frederikshavn i den kommende weekend.
I Frederikshavn kan man også opleve at få smagsprøver fra Eurospar på Gl. Skagensvej, se flotte blomster fra LE PAC, møde tømrermester Jess Simonsen, en lille gave til de første 20 børn iflg. med en voksen, samt en masse super gode tilbud.

- Vi har lavet et samarbejde med bl.a. Arkinord, plastmo og andre, som hjælper os med at fejre fødselsdag på en god måde. For mig er det vigtigt at gøre noget ekstra ud af en fødselsdag. Det skal være en god dag og noget, som giver en oplevelse for vores kunder, udtaler trælastdirektør Anders Kristensen.

Desuden bliver der serveret håndværkerkaffe, rundstykker og kage om formiddagen og de 50 første kunder får også en lille gave.

For ti år siden blev STARK etableret som en synliggørelse af et eksisterende samarbejde mellem 75 lokale trælastforretninger i hele Danmark. Siden er der kommet flere forretninger til, og der har i følge Anders Kristensen især været fokus på god service og rådgivning, til såvel private som professionelle.

Medarbejdernes mange år på bagen er med til at gøre STARK Frederikshavn til en meget erfaren 10-årig. Således har medarbejderne i forretningen tilsammen 164 års erfaring.

- Vi er byggeriets foretrukne leverandør. Erfaringerne blandt vores medarbejdere fra arbejdet med vores professionelle kunder gør os til den bedste sparringspartner for private med små og store boligprojekter, mener Anders Kristensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094