23948sdkhjf

1 million pizzaer kræver mere plads

Den ekspansionssultne pizzakæde Domino's er i fuld gang med at udvide lager og bageri, så kapaciteten kan følge med udvidelsen af restauranter.
Det er ikke kun nye restauranter, der skal til for at drive væksten i Domino's Pizza. Dansk kvalitet er et af de væsentligste konkurrenceparametre, fortæller Domino´s direktør Carsten Kjems Falk.

- Det er vigtigt for os, at vi leverer Danmarks bedste pizzaer i samme høje kvalitet hver gang. Derfor bruger vi primært råvarer produceret i Danmark. Vores ost er fra danske malkekøer, vores grøntsager er fra danske gartnerier, og vores eget bageri i Roskilde producerer årligt frisk dej til mere end 1 milion pizzaer, som naturligvis er med mel fra danske marker, forklarer Carsten Kjems Falk og fortsætter:

- Vi er i øjeblikket ved at udvide vores lager og bageri for at kunne følge med den store efterspørgsel og vores udvidelse af butikker.

I den seneste tid har Domino's udvidet til Næstved, Køge og Hillerød, og om et par uger følger Holbæk.

Danmark fik sin første Domino’s Pizza i 1997. Det var brødrene Dominicks, der åbnede den første pizzabar for 50 år tilbage og siden har konceptet spredt sig hastigt, så der i dag er cirka 12.000 Domino’s Pizza resturanter på verdensplan.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078