23948sdkhjf

Uno form udvider i Aalborg

Køkkenproducenten uno form inviterer til Re-opening d. 6.-7. september i ”Køkkengaden” Stenbukken i Aalborg.
Uno form rykkede for et år siden tilbage til rødderne efter i fem år at have haft egen butik i Aalborg C. Før 2008 delte HTH og uno form adresse, og den synergi kan man nu igen mærke hos uno form i Aalborg.

- Vi har fået en større og flottere udstilling, hvor vi kan vise kunderne alle de muligheder, der findes hos uno form. Det giver især mulighed for at præsentere et langt større udvalg af bordplader og hvidevarer. Synergien i adressedelingen med HTH i ”Køkkengaden” Stenbukken er mærkbar. Vi oplever, at kunder, der er kørt ud for at kigge på et HTH køkken, bliver nysgerrige, og de tager så turen igennem uno forms afdeling. Ofte har vi slet ikke været i kundernes tanker, men heldigvis opdager de, at uno form også er en mulighed. Vi kan jo skræddersy en løsning, både i forhold til pris og materialer, der er attraktiv for de fleste familier, fortæller Mads Schultz Haase, indretningskonsulent hos uno form i Aalborg.

En anden af de fordele, som uno forms kunder kan glæde sig over, er at det er blevet langt nemmere at besøge butikken i bil, og parkering er ikke et problem.

- Mange af de kunder, der kommer i dag, er geografisk spredt ud over et langt større område end de kunder, vi betjente inde i Aalborg. Så på den måde har flytningen af butikken betydet, at vi har fået kunder ind, som vi ellers ikke ville have set, siger han.

For at fejre udflytningen, holder uno form og HTH en stor re-opening fest i weekenden 6.-7. september, hvor kunderne kan hygge sig med et godt glas vin og lidt lækkert at spise.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078