23948sdkhjf

Desigual åbner første danske butik i Ringsted Outlet

Det ikoniske farverige spanske fashion brand Desigual åbnede fredag deres første danske outlet i Ringsted Outlet.
Desigual started i 1984 og er kendetegnet af et levende, farverigt og optimistisk visuelt univers af grafiske mønstre og eksotiske prints. Med over 4.200 ansatte, der repræsenterer over 90 forskellige nationaliteter i 109 lande, har Desigual oplevet en imponerende vækst gennem de seneste år – og solgte alene i 2013 over 26 mio. stykker tøj.

- Desigual er med deres karakteristiske farverige univers, der bobler af positiv energi, kærlighed og livsglæde, et af Europas mest spændende fashion brands. Det bliver en fornøjelse at byde dem velkommen til Ringsted Outlet, udtaler Jeanette Amdal, Center Manager i Ringsted Outlet.

Desigual slutter sig dermed til rækken af store international brands, der har etableret sig i den arkitekttegnede danske outletby i Ringsted, der i dag huser internationale outlets som Boss, Nike, Levi’s, Diesel, Superdry, Calvin Klein Underwear, G-Star Raw, Puma, Asics, Hagløfs, Helly Hansen, Wolford, Le Creuset, Tefal, Noa Noa og Ticket to Heaven m.fl.

I løbet af sommeren er outletbyen yderligere blevet udviddet med Hunkemöller, der har åbnet deres første skandinaviske outlet i Ringsted, samt både PompdeLux og Lego Wear.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094