23948sdkhjf

Ny direktør i Peak Performance

Anders Cleemann har valgt at forlade sin stilling som direktør for Peak Performance. Han afløser er allerede fundet.
Fra dags dato er Nicolas Warchalowski udnævnt som ny CEO for Peak Performance. Nicolas overtager stillingen som CEO fra Anders Cleemann, som har valgt at forlade Peak Performance og IC Companys.

Nicolas kommer fra en stilling som CEO i det svenske outdoor brand Haglöfs, hvor han har været i 5 år. Før dette har Nicolas bl.a. andet arbejdet for Procter & Gamble og for Red Bull, og han har boet og arbejdet i både USA og Østrig.

- Nicolas har baggrund indenfor branchen og har derfor en stor forståelse for ”fashion og function”, som er afgørende for den videre succes for Peak Performance. Desuden har han erfaringer med det at bygge brands fra sine mange år i Procter & Gamble og Red Bull. Med disse kompetencer er Nicolas ikke alene en værdig afløser for Anders Cleemann men også en meget stærk person for Peak Performance, udtaler Mads Ryder, CEO for IC Companys A/S.

Svensk blod
Den nye direktør Nicolas Warchalowskis svenske nationalitet har spillet en væsentlig rolle, da der skulle vælges ny direktør i Peak Performance. Det oplyser IC Companys administrerende direktør, Mads Ryder til Ritzau Finans ifølge Børsen.

Peak Performance har hovedsæde i det svenske, nærmere betegnet Stockholm. Mads Ryder ønskede derfor en ny direktør, som enten bor i Sverige eller allerhelst en svendsker.

- Peak Performance er lige så svensk, som Royal Copenhagen og Lego er dansk. Jeg har haft en snak med Anders (Cleemann red.), og han er ikke villig til at flytte til Sverige permanent, men var mest interesseret i at rejse frem og tilbage. Det er vigtigt at være på stedet og kende kulturen, udtaler Mads Ryder ifølge Børsen.

Minder om sin forgænger
Mads Ryder udtaler også, at Anders Cleemanns afløser, Nicolas Warchalowski, på mange måder minder om sin forgænger.

Nicolas Warchalowski er ifølge Mads Ryder "stille og rolig og er meget svensk på den måde, at han er god strategisk og går meget op i at få sit team med sig".

Den største forskel på de to er ifølge Mads Ryder, at Nicolas kan cykle på arbejde i løbet af 15 minutter, mens Anders Cleemann var afhængig af fly.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095