23948sdkhjf

Ny Hästens-butik åbner i København

I dag slår en ny Hästens-butik dørene op i centrum af København.
Med en strategisk placering i et eksklusivt område vil den nye butik, der drives af Anton Dam, styrke Hästens position som den førende producent af håndlavede kvalitetssenge.

Hästens partner Martin Hansen har længe drevet en succesfuld Hästens forretning på Frederiksberg.

Da man fandt et velegnet sted på den bedste placering i centrum af København, var tiden inde til at virkeliggøre drømmen om at levere bedre søvn til folk i Københavnsområdet.

Tanken bag den nye butik er, at man skal føle, at man kommer hjem til Hästens, hvor man lærer mærket at kende i en afslappet atmosfære.

Detailkonceptet Hästens Sleep Spa blev skabt for at kunne levere en stærkere sanseoplevelse over emnet søvn. Den første Hästens Sleep Spa åbnede i Stockholm i 2012. Her viste forbrugerne større nysgerrighed, var generelt mere afslappede og tilbragte længere tid i sengene og butikken.

De fire zoner
På baggrund af forskningsresultater er Hästens Sleep Spa-konceptet opdelt i fire zoner, der guider forbrugerne igennem butikken på en måde, der optimerer deres købsoplevelse.

Gå kunderne ind i butikken, zone 1, og få de første glimt af en Hästens-seng, der er opredt efter årstiden og med nye produkter.

I hjertet af butikken, zone 2, lærer kunderne, hvordan man opnår den “bedste søvn”.

I zone 3 kommer man ind i Sleep Spa’en, hvor kunderne kan slappe af og vælge seng.

I zone 4, personaliserings-området, kan kunden personliggøre sengen.

Butikken har de samme kendetegn, som du finder i Hästens Sleep Spa-butikker verden over. Med butikken i København fortsætter Hästens med at sætte sit aftryk over hele Europa. For nylig har man åbnet nye strategiske butikker i Antwerpen, Helsinki og Bruxelles, og en ny butik i Madrid åbner til oktober.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08