23948sdkhjf

FRB.C satser stort på populære modemærker

Frederiksberg Centret melder sig nu snart på banen, som nyt fashionmekka, når udbygningen står klar.
Med hele 23 nye, lækre butikker markerer FRB.C (Frederiksberg Centret) sig som seriøs pendant til Strøget i København, når udbygningen står klar om bare seks måneder.

Med populære mærker som &Other Stories, Tiger of Sweden, COS, Modström, Samsøe & Samsøe, Monki, Envii, Hunkemöller og Day vil Frederiksberg Centret skabe et univers, der følger tidens ånd og afspejler DNA'et i det omkringliggende miljø. 10.000 nye kvadratmeter hvor fashion, livsstil, stemning, trends og inspiration går op i en højere enhed.

Udover de nye fashionbrands bliver der også plads til et stort sportsunivers, hvor Intersport og Sportmaster får 1.500 kvadratmeter at boltre sig på og en stor butik med højt profileret børnetøj, ligesom den nuværende H&M udvider deres butik med en ekstra etage.

En helstøbt shopping-oplevelse
- Med det nye FRB.C vil vi skabe et univers, der kan forkæle vores kunder med et nøje udvalgt sortiment. Vi vil ikke bare være et shoppingcenter som alle andre – vi vil skille os ud og skabe en helstøbt shopping-oplevelse, som man kender fra det mangfoldige og trendy udvalg i indre by. Vi rykker simpelthen et miniformat af Strøget til hjertet af Frederiksberg, fortæller Eva Handest, Ejendomschef hos Danica Ejendomme, der sammen med Lægernes Pensionskasse står bag det store tiltag.

Rift om pladserne
Med sin centrale beliggenhed i hjertet af Frederiksberg, den nemme tilgang via metrostationen, 6,4 millioner kunder om året og en af landets højeste omsætninger per kvadratmeter, har der været stor efterspørgsel på de nye lejemål. I det hele taget har det nye projekt vist sig så populært, at man har formået at tiltrække koncepter, der normalt ikke ligger i shoppingcentre. Så når dørene lukkes op til The Grand Opening d. 26. marts 2015, bliver det til et fuldt udlejet FRB.C.

- Vi er utrolig stolte af og glade for, at projektet, der startede som rå skitser på et A4 papir for 9 år siden, snart ser dagens lys. Og med det helt unikke udvalg af butikker, som vi har fået ind under glastaget på Frederiksberg, er vi sikre på, at vores lille 'by i byen' kommer til at tilfredsstille alle de kvalitetsbevidste kunder, der i lind strøm går igennem dørene i FRB.C hver eneste dag, siger Eva Handest.

Den store ombygning vil generelt set komme til at løfte hele identiteten af Frederiksberg Centret som et nyt og moderne alternativ til de klassiske shoppingcentre, med fuld knald på trends og tendenser, nyeste fashion-kollektioner, hippe spisesteder og et inspirerende oplevelsesunivers.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219