23948sdkhjf

Vinterjakken kan testes i iskoldt prøverum

I Illums Bolighus kan besøgende prøve dunjakker fra Yeti i autentiske omgivelser i et særligt prøverum, hvor temperaturen er -5°C og hvor det blæser.
I Illums Bolighus på Strøget lader outdoormærke Yeti sine kunder teste jakker og veste i et specialbygget prøverum, der har en konstant temperatur på -5°C og let blæst, så man kan opleve vinterjakken i vintervejr.

Prøverummet kaldes ”Be Cool”.

Dunspecialisten Yeti
Yeti er oprindeligt udviklet til kræsne trekkere og outdoor-entusiaster, men de pakbare og ekstremt lette designprodukter har også fundet vej til alverdens modestrøg. Yeti er ultimativt duntøj til både polarørkenen og storbyens jungle.

Fællesnævneren for Yeti er det fine dunfyld, Crystal Down, der består af særligt udvalgte europæiske gåsedun. Dunene har en høj fyldevne, hvilket garanterer en stor isoleringsevne, samtidig med at jakken er ekstremt let og luftig. Tøjet er skabt til ligeledes at sikre høj bevægelighed, idet de fyldige dun nemt komprimerer, når man bevæger sig. Alle dun er underlagt Yetis ”Ethical Down Code”, der blandt andet indebærer sporbarhed og ordentlig dyrevelfærd.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.342