23948sdkhjf

Aarhus City Forening har fået nok

Bestsellers langvarige ombygning af Rømerhus generer de forretningsdrivende i Skt. Clemens Stræde, mener Aarhus City Forening.
Aarhus City Forening mener, at den 2-årige ombygningsperiode er urimelig lang. Foreningen kræver nu handling fra bygherren og Aarhus Kommune. Det skriver Århus Stiftstidende.

Aarhus City Forening har således fået nok af butiksdød og hårdt pressede forretningsdrivende. Som direkte følge af Rømerhus-ombygningen på Strøget mister de forretningsdrivende kunder og omsætning med faretruende hast.

- Er det rimeligt, at en ellers velfungerende central og vigtig Skt. Clemens Strøggade i City stille og roligt affolkes for kunder i en længere periode, og flere butikker nu må dreje nøglen om, og andre butikker se omsætningen falde drastisk? Nej, naturligvis ikke. Nogle måneders ombygning kunne måske accepteres, men små to år er mere end urimelig lang tid, skriver Aarhus City Forening i en pressemeddelelse tirsdag ifølge avisen.

- Aarhus City Forening påtalte allerede før byggeriets start sin skepsis til Aarhus Kommune. Det både over for længden på ombygningsfasen, omfanget af byggeriet på et meget befærdet sted, samt det æstetisk uansvarlige ved opførsel af en containerbyggeplads på Bispetorv i næsten to år. Kommunen lyttede og tog til efterretning, men havde ikke mulighed for at ændre i tilladelser, som allerede var givet, skriver foreningens direktør, Claus Bech ifølge avisen.

Originalartikel: http://stiften.dk/aarhus/aarhus-city-forening-nok-er-nok
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141