23948sdkhjf

Bestseller indstiller kranarbejde i dagtimerne

Bestseller har nu besluttet at stoppe kranarbejde ved Rømerhus-byggeriet i dagtimerne.
Sommeren igennem har der været kontroverser mellem entreprenøren, kommunen og bygherren Bestseller. Det skriver Århus Stiftstidende.

Indstillingen af kranarbejdet sker efter flere klager fra butiksejere, som har følt sig chikaneret og flere er på randen af lukning på grund af situationen. Det skriver Århus Stiftstidende.

Mandag blev der afholdt et møde blandt de handlende. Strøgforeningen deltog blandt andet ved mødet, som Bestseller ikke var inviteret med til.

På et internt møde tirsdag besluttede Bestseller, at indstille kranarbejde i dagtimerne.

- Vi har meddelt kommunen, at vi indstiller arbejdet med kranerne, der skal få varer ind i bygningen, i tidsrummet 10-18. Det sker, indtil vi finder en bedre løsning. Vi har samtidig bedt kommunen om et dialogmøde med de handlende, for byggeriet kræver kranarbejde, så der skal findes en løsning, siger Jesper Stubkier, der er kommunikationsmedarbejder hos Bestseller.

Bestseller finder det ærgerligt, at de ikke var inviteret med ved bordet. Ifølge kommunikationsmedarbejder Jesper Stubkier, har Bestseller kun en interesse i et godt naboskab.

Han udtaler desuden, at man hos Bestseller vil strække sig meget langt for at der findes løsninger, som alle parter kan være tilfredse med.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11