23948sdkhjf

Ny konceptdirektør og fødevarepolitik hos Torvehallerne

Torvehallerne ansatte i sidste uge en ny konceptdirektør. Han har allerede nu en klar fødevarepolitisk vision på plads - en vision, der skal hjælpe især de små fødevarevirksomheder godt i vej.
Niels Lønborg Brandt har kun siddet en uge i konceptdirektør-stolen for Torvehallerne på Israels Plads i København. Nu fremlægger han en ny langsigtet strategi og vision, der skal gøre Torvehallerne til stedet hvor små virksomheder kan få luft under vingerne, skriver Jyllandsposten.

- Vi vil gerne være arnestedet, hvor mindre producenter kan udvikle sig og skabe et fundament for at udvide deres forretning, siger han.

Med den udmelding tager han fat på den opgave han blev ansat til at varetage, efter at Jeudan i sidste måned fyrede torvehalsdirektør Jeppe Ulrich og i stedet oprettede stillingen som konceptdirektør.

Fødevareproducenter afprøver koncept
Konceptdirektørens fornemmeste opgave er at give opfindsomme fødevareproducenter mulighed for at prøve deres ideer af og hjælpe dem med at vokse sig for store til lokalerne i Torvehallerne.

For ham er det et tegn på succes, når stadeholderne flytter fra Torvehallerne simpelthen fordi de er blevet for store til de 12,5 kvadratmeter, der stilles til rådighed på Israels Plads.

I øjeblikket leder Niels Lønborg Brandt efter to nye stadeholdere, da to pladser er ledige ved årsskiftet.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078