23948sdkhjf

Sæt kulør på Bilka Hundige

25 meter lang væg i varehuset skal dekoreres – men med hvad? Bilka har igangsat en konkurrence, som skal sætte kulør på Bilka Hundige.
Skal det være graffiti, mosaik, pop art, grafik eller installationskunst, som skal pryde en 25 meter lang væg i Bilka Hundige?

Der er frit slag for de gode ideer, når Bilka Hundige inviterer alle kreative sjæle til at deltage i konkurrencen om den bedste idé og muligheden for at slå sine kunstneriske folder på en 25 x 2 meter stor væg i varehuset. Eneste krav er, at udsmykningen på en eller anden måde skal relatere sig til området Hundige/Greve.

Varehuset gennemgår i øjeblikket en stor ombygning og åbner efter planen igen den 1. november som et nyt og moderne Bilka-varehus – også kaldet Fremtidens Bilka.

Varehuschef Steen Johansson glæder sig til det færdige resultat. Især er han er spændt på, hvad der kommer på den kolossale væg, som ligger lige til højre for kasselinjen.

- Vi får Danmarks flotteste Bilka, når ombygningen er færdig, og værket på væggen vil blive set af 50.000 kunder hver uge. Om det er en børnehave, der dekorerer den med fingermaling eller en kreativ kunde med en god idé, kommer ud på ét. Konkurrencen er et forsøg på at engagere byen i varehuset – og derfor stiller vi som eneste betingelse, at værket skal relatere sig Hundige/Greve-området, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129