23948sdkhjf

Dansk shoppingcenter får fire stjerner

Det københavnske shoppingcenter Fisketorvet – Copenhagen Mall – bliver nu det syvende shoppingcenter i Europa til at få Unibail-Rodamcos firestjernet kvalitetsmærkning.
Centeret lever nu op til ikke mindre end 684 krav, som skal sikre en høj kvalitet i alt fra kundeservice og centerets faciliteter til bygningens miljøhensyn. Alt sammen for at stå stærkere i konkurrencen om detailkunderne.

Cykelpumpe og lappegrej, skopudsning, ladestation til mobiltelefoner og en familiestue, hvor flasker kan opvarmes. Det er blot nogle af de 684 krav, som Fisketorvet nu udmærker sig ved at leve op til og derfor kan kalde sig et firestjernet shoppingcenter. Det ambitiøse projekt kommer ovenpå en ombygning, der allerede har ført til en stigning i antallet af besøgende og omsætningen. Tilsammen skal de to investeringer ruste Fisketorvet – Copenhagen Mall til den skærpede konkurrence i detailbranchen.

- 684 krav om alt lige fra vores parkeringsforhold til uddannelse af vores eksterne samarbejdspartnere er noget af en mundfuld oven på vores omfattende ombygning. I 2012 kunne vi sætte hak ved blot halvdelen af punkterne. Men vi har haft travlt og arbejdet benhårdt det seneste år, og i dag lever vi altså op til samtlige 684 krav. Vi tror på, at vi nu har de rette rammer og services for at kunne tiltrække endnu flere kunder og de rigtige brands til, siger Jacob Bannor, centerdirektør for Fisketorvet – Copenhagen Mall.

Den firestjernede kvalitetsmærkning sikrer kunderne den bedste shoppeoplevelse fra A til Z og en høj standard ved kundeservice, faciliteter, information og miljøhensyn, der adskiller et besøg på Fisketorvet fra landets øvrige shoppingcentre.

Blandt de bedste i Europa
Unibail-Rodamco, som ejer 83 shoppingcentre i Europa, har udviklet den firestjernede certificering, for at sikre det højeste niveau inden for kvalitet, service og kundekontakt. Certificeringen tildeles af eksterne inspektører fra SGS, verdens førende inden for certificering og inspektion, som en gang om året ved en mystery-inspektion sikrer, at Fisketorvet fortsat lever op til de strenge krav.

- Hotelverdenen har længe brugt stjernecertificeringen til at indikere, hvilken standard gæsterne kan forvente. Vi ønsker nu at gøre det samme. Med vores firestjernet kvalitetsmærkning viser vi vores gæster, at vi tilbyder faciliteter og en service, der er over middel, men samtidig er vi ikke ekskluderende ved at have fem stjerner. Der er kun seks andre shoppingcentre i Europa, der kan udmærke sig ved at være firestjernet, så vi er utrolig stolte over nu at være med i det gode selskab. Det er et stort løfte til vores kunder og lejere, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at leve op til kravene, siger Jacob Bannor.

Både Fisketorvets eget personale, lejere og leverandører er involveret i at opretholde kvalitetsmærkningen. Det indebærer bl.a. uddannelse i kundeservice samt forpligtelser gennem kontrakter og samarbejdsaftaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093