23948sdkhjf

Minister besøger SuperBest i Rotunden

Onsdag den 8. oktober besøger fødevareminister Dan Jørgensen den ombyggede SuperBest i Rotunden I Hellerup.
Her vil ministeren komme på en guidet tour rundt i det store, nyligt ombyggede højkvalitetsfødevaremarked og efterfølgende give en kort tale.

Rotundens SuperBest har 125 ansatte og rummer over 2.000 m2 salgsareal. Butikken er netop opbygget for et tocifret millionbeløb.

Ministeren bliver ledsaget af købmand Rasmus Vejbaek-Zerr, som undervejs vil fortælle om visionerne bag det, i dansk målestok, særegne fødevaremarkedet og om arbejdet med kvalitetsfødevarer i butikken. Butikken har ca. dobbelt så mange varer i sortiment som en almindelige SuperBest-butik.

Som noget særligt i detailmarkedet samarbejder SuperBest Rotunden med eksklusive leverandører, der ikke normalt ses i et supermarked.

Rotundens SuperBest byder bl.a. på en ottemandstor slagterafdeling og et stort fiskemarkedet, som dagligt får leverancer fra Fiskerikajen - Nomas og Geraniums faste leverandør. Dertil kommer landets største afdeling for specialøl, sommelier-betjent vinafdeling og en osteafdeling med 300 oste og kyndig vejledning fra fastansatte ostespecialister.

Butikken har også shop-i-shop samarbejder med Bodenhoff, der driver bagerbutik, og med Peter Beier chokolade, som netop er ved at etablere en butik i Rotunden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111