23948sdkhjf

Salling inviterer til fest

I anledning af sine 50 år i Aalborg inviterer Salling til fest 13. oktober.
Dørene åbner tidligt, når Salling i Aalborg fejrer 50 års jubilæum i Aalborg.

Det sker allerede klokken syv, og bliver startskuddet til en hel efterårsferie-uge med events, musik og kendte mennesker som Caroline Fleming, danserne Claudia Rex og Mads Vad, gruppen Sko & Torp, frisøren Gun-Britt og smykkeparret Dyrberg Kern.

Jubilæet åbnes af afdøde Herman Sallings hustru, Karin Salling, der holder en tale inden åbningen og derefter er der gratis morgenbord som for 50 år siden til åbningen.

- Vi håber, at rigtig mange nordjyder vil komme og være med til at fejre jubilæet sammen med os. Vores kunder i Aalborg har været utrolig trofaste gennem alle årene, og uden kundernes opbakning havde Salling ikke været, hvad det er i dag. Vi vil gerne sige tak med en ordentlig fest, siger salgschef i Salling, Lars Højgaard.

Og tak skal som bekendt siges med blomster, så de 200 første kunder i damemode får en gratis blomsterbuket. Men der er også gaver til de første 500 kunder i børneafdelingen, tusindvis af varer er sat ned – i anledning af 50 års jubilæet til 50 procent af prisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093