23948sdkhjf

Her er Danmarks bedste handelsby 2014

Kåringen af Danmarks Bedste Handelsby 2014 fandt sted den 7. oktober i Messe C i Fredericia. Se hvilken by, som løb med den eftertragtede titel.
Vejle kan nu glæde sig over titlen som Danmarks bedste handelsby 2014.

Kåringen sker i et samarbejde mellem Institut for Center-Planlægning (ICP), NCSC og Detail-forum. Det er 5. gang en sådan kåring finder sted. Det oplyser byensejendom.dk.

- Vinderen af titlen som Danmarks Bedste Handelsby 2014 har gennem mange år bevist sin position som en attraktiv indkøbsdestination med et betydeligt regionalt opland. Byen har formået at forny sig og dermed medvirke til at opretholde og udbygge sit ry som en markant handelsby, som også lægger vægt på at skabe varierende oplevelser for dem, der besøger byen. Sådan lød begrundelsen for at den jyske by løb med prisen foran 23 andre byer, som deltog i konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skulle byerne tilmeldes konkurrencen. Derefter blev der gennemført 100 stopinterviews af bymidtens kernekunder. En jury har desuden bedømt de deltagende byer ud fra byernes egne besvarelser på et spørgeskema. Samlet set fik Vejle således den højeste vurdering.

Udover titlen som Danmarks bedste handelsby, kunne flere andre byer også glæde sig over at modtage en pris. Ebeltoft vandt titlen som Danmarks hyggeligste handelsby 2014, mens Holstebro kan bryste sig af at være Danmarks flotteste handelsby 2014.
Herning vandt prisen som Danmarks bedst markedsførte handelsby 2014, mens Køge er Danmarks mest servicemindede handelsby. Når det gælder handelsby med bedste p-forhold, så ligger Næstved helt i top.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078