23948sdkhjf

Nike Factory Store har succes med outlet-strategi

Nike Factory Store åbnede i september 2013 en midlertidig butik i et af Copenhagen Designer Outlets' lokaler, mens centeret blev bygget færdigt. Nike Factory Store beretter om susses og øget omsætning.
Nike er et af de brands, der for alvor har taget outlet-konceptet til sig som en del af forretningsstrategien, og i Copenhagen Designer Outlet i City2 beretter Nike Factory Store om succes og øget omsætning.

Med nye kollektioner flere gange årligt kan udsolgte varer hurtigt hobe sig op hos tøjproducenterne. En måde at komme problemet til livs er med et outlet-koncept, hvor mærketøj fra tidligere kollektioner sælges med store rabatter. Det er ikke alle brands, der har fået øjnene op for, at outlet-strategi gavner forretningen. Særligt ikke i Danmark, men Nike Factory Store har haft stor succes med deres butik i Copenhagen Designer Outlet ved City2.

Nike Factory Store åbnede i september 2013 en midlertidig butik i et af Copenhagen Designer Outlets' lokaler, mens centeret blev bygget færdigt. Nu glæder Maia Larsen, der er butikschef i Nike Factory Store, sig til at centeret officielt åbner på i dag den 9. Oktober:

- Det sidste år er gået langt over forventning. Det gælder både, når vi taler forventet omsætning og forventede besøgstal. Med den officielle åbning håber vi på at se endnu flere kunder, som er på udkig efter en god handel. Outlet-butikker er for os en god salgskanal, hvor vi kan omsætte sæsongamle varer, og de store rabatter giver kunderne gode oplevelser. Typisk kan de spare et sted mellem 30-70 procent på deres løbesko, tøj og træningsudstyr, fortæller Maia Larsen.

Center Director for City2/CDO Thomas Lüscher er også sikker på, at danskerne hurtigt vil tage outlet-konceptet til sig.

- Mange danskere kender allerede outlet-konceptet fra USA eller fra centrene i udkanten af de europæiske storbyer. Danskerne er prisbevidste, og de går op i kvalitet, og med Copenhagen Designer Outlet har vi nu et center, som kan opfylde disse krav. Nike Factory Store er et godt eksempel på en butik, hvor kunderne allerede kommer igen, og Nike får omsat varer, som ikke længere er i sæson, udtaler Thomas Lüscher.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172