23948sdkhjf

Kendisser solgte burgere i den gode sags tjeneste

I sidste uge stod tre kendisser bag disken hos McDonald’s og solgte burgere i forbindelse med en indsamling til fordel for familier med alvorligt syge børn.
Mascha Vang stod bag disken hos McDonald’s i en god sags tjeneste. Sammen med to blogger-kolleger stod hun i spidsen for Ronald McDonald BørneFonds indsamling til fordel for familier med alvorligt syge børn i Danmark.

Fra det første frokostindryk stod Mascha Vang klar og servede burgere, pommes frites og god stemning til restaurantens gæster. Senere blev hun afløst af blogger-kollegerne Mikkel Dejgaard og Rikke May, og der var skruet godt op for sælgermotivationen: Al overskuddet fra de tre bloggeres salg gik nemlig ubeskåret til indsamlingen. Og for hvert Happy Meal, der blev solgt dagen igennem, donerede McDonald´s restauranter over hele landet desuden 5 kroner.

Højt humør og fyldte indsamlingsbøsser
Pengene, der blev samlet ind, går primært til Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, hvor familier med alvorligt syge børn har et sted at bo og være sammen, mens barnet er indlagt på hospitalet. Og krone for krone, Happy Meal for Happy Meal, sørgede de tre bloggere for at gøre noget ekstra ud af indsamlingen.

For Mascha Vang betyder indsamlingen til Ronald McDonald Hus noget helt særligt:

- Som mor har jeg stor sympati for sagen, som ligger mig meget nært, da en lille pige i min familie har været syg og boet i Ronald McDonald Hus. Min familie kommer fra Nordjylland, så for dem betød huset, at de ikke behøvede at rejse frem og tilbage og kunne få det hele til at hænge lidt bedre sammen. Så jeg er glad for at kunne støtte indsamlingen, og så har det været sjovt og hyggeligt at møde folk i restauranten, fortæller Mascha Vang

Lene Høffner, fundraiser for Ronald McDonald BørneFond, var taknemmelig for de tre ambassadørers indsats bag disken:

- Vi er utroligt glade for, at Mascha, Mikkel og Rikke har været med til at gøre begivenheden i dag til noget særligt. Fondens arbejde er jo drevet af frivillige kræfter, så det betyder rigtig meget, at de støtter op og skaber ekstra fokus om indsamlingen til fordel for børnene i Ronald McDonald Hus, siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078