23948sdkhjf

Elektronikkæde lukker 30 butikker

Den danske elektronikkæde Expert lukker 30 butikker.
Expert sætter således gang i en større turn-around af den del af detailkæden, som selskabet selv ejer. Det skriver finans.dk.

- Vi vil vokse, og vi vil vinde, og derfor rydder vi nu op i den del af vores forretning, der ikke er lønsom, siger administrerende direktør i Expert Retail Danmark Jesper Boysen i en pressemeddelelse ifølge finans.dk.

I løbet af de næste 24 måneder vil 30 butikker blive lukket. Det skal således gøre plads til 25 såkaldte varehuse. De nye varehuse kommer ikke til at hedde Expert. Det nye navn er endnu ikke offentliggjort.

Expert-butikker, som er ejet og drevet af selvstændige forhandlere, vil der ikke blive pillet ved.

Fælles for butikkerne, som kommer til at lukke, er, at de ligger på dyre adresser, og at den høje husleje gør, at butikkerne ikke kan tjene penge.

- Vores egenejede butikker har ganske enkelt for høje driftsomkostninger – ikke mindst til husleje, og det er der ikke plads til i vores fremtid. Vi ser øget konkurrence og billigere priser i storbyerne – derfor skal omkostningerne ned, siger Jesper Boysen.

De 30 butikker, der skal lukkes, beskæftiger i dag ca. 200 ansatte. Det forventes, at mange vil blive tilbudt job i den nye elektronikkæde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109