23948sdkhjf

Bolia sætter ny omsætningsrekord

Møbelkæden fortsætter fremgangen og løfter salgstallene til nye højder.
Når Bolia præsenterer sit årsregnskab for 2013/14, bliver der tale om ny omsætningsrekord. Møbel- og interiørkæden har præsteret en samlet international salgsvækst på 11 %, og det er fjerde år i træk med tocifret vækstrate.

- Vi har sammen med vores designteam fortsat styrket vores kollektioner og produktudvikling og har haft held med at ramme de rigtige former, farver og materialer. Vi har desuden haft succes med samarbejdet med en række nye talentfulde internationale designere, blandt andet fra Japan, udtaler administrerende direktør Lars Lyse Hansen og tilføjer, at Bolia resultatmæssigt har været påvirket af den kraftigt svækkede norske kronekurs.

- Men på trods af det har vi forsat investeret kraftigt i den fortsatte ekspansion på det tyske marked og opbygning af fremtidige internationale salgskanaler. Derfor har vi meget store forventninger til at sætte nye salgs- og indtjeningsrekorder i det indeværende regnskabsår 2014/15, lyder det fra Bolia-direktøren.

Bolia har i årets løb udvidet kæden til 35 butikker fordelt på adresser i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Hertil kommer etablering af en ny international webshop med salg til alle europæiske lande. Onlinesalg udgør allerede i dag mere end 40 % af Bolias samlede omsætning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094