23948sdkhjf

Danmarks ældste McDonald’s lukker

I 1981 åbnede McDonald’s den første restaurant i Danmark på Vesterbrogade i København, men i dag lever restauranten ikke længere op til de krav, McDonald’s har til fremtidens restauranter. Derfor lukker restauranten 1. december.
Det var 1981og den allerførste McDonald’s restaurant åbnede på Vesterbrogade i København.

Der er sket meget siden. Det er der også for McDonald’s, og det betyder, at restauranten på Vesterbrogade ikke længere lever op til de krav, McDonald’s har til en moderne restaurant. Derfor lukker restauranten 1. december. Samtidig lukker McDonald’s restauranten på Amagerbrogade, der heller ikke lever op til kravene til McDonald’s fremtidige restauranter. Afviklingen af de to restauranter har været planlagt over en længere periode, og de to restauranter har derfor heller ikke været igennem den opgradering af design, interiør og i mange tilfælde køkken, som alle kædens andre restauranter har. De to restauranter er begge ejet af franchisetager Lars Dinesen, der efter 1. december ejer seks McDonald’s restauranter i Danmark.

- Vi har store ambitioner for, hvad der skal ske i vores restauranter i de kommende år – om bare få år vil det blive en helt anden oplevelse at gå på McDonald’s. Det stiller nogle krav til de fysiske rammer i vores restauranter, som vores to restauranter på Vesterbrogade og Amagerbrogade desværre ikke lever op til. Samtidig har restauranten på Vesterbrogade naturligvis været mærket af det byggeri, der har fundet sted i området. For os, der har været med længe, har restauranten på Vesterbrogade en særlig betydning, fordi det var den første i Danmark. Men vi er en restaurantkæde i rivende udvikling, og vi kan ikke hænge fast i fortiden, vi skal tænke fremad, siger franchisetager Lars Dinesen.

Alle de to restauranters ca. 60 medarbejdere er blevet tilbudt ansættelse på samme vilkår på en af Lars Dinesens andre restauranter med hensyntagen til, hvor medarbejderne bor, og eventuel transporttid.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084