23948sdkhjf

Fra fyreseddel til selvstændig

Da Tican lukkede i Fjerritslev, valgte 19-årige Kristoffer Eklund at gå solo.
Der er ikke lang vej fra tanke til handling for Kristoffer Eklund, for da han blev fyret fra slagteriet Tican i Fjerritslev, tog han springet til at være selvstændig.

Det var meningen, at han skulle være ved Tican ind til han skal begynde ved Livgarden 7. april næste år. Det var så planen, at han efterfølgende ville oprette sit firma - Screen Office. Der blev byttet lidt om på rækkefølgen. Så i stedet for det tunge slagteriarbejde beskæftiger han sig nu med noget, der skærper finmotorikken, nemlig reparationer af smartphones og iPads.

- Jeg laver alt selv, loddearbejde, isætning af nyt glas og andre reparationer af tablets, siger han. Han sælger også panserglas og covers, hvis man skulle have behov for det.

- Jeg har altid ønsket at være selvstændig, og jeg synes, det er spændende at skille tingene ad og samle dem igen, siger Kristoffer Eklund, der har en stor interesse for teknik generelt, men som ikke er uddannet inden for området.

- Jeg har en far, der er uddannet inden for elektronik, og han har lært mig alt, forklarer han. Kristoffers mål er at være ligeså billig som de værksteder, der reparerer iPhones og iPads.

- Jeg har valgt at holde mine omkostninger nede ved at arbejde fra min hjemmeadresse, siger Kristoffer Eklund, som håber på, at mange af kunderne kontakter ham via hans hjemmeside - screenoffice.dk.

- På den måde kan jeg bruge kvalitetsprodukter og samtidig være konkurrencedygtig, siger han.

Efter sin værnepligt ved Livgarden vil Kristoffer læse HA i Aalborg.

- Den uddannelse giver en masse viden, som er ret nyttig, når man vil være selvstændig, supplerer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078